viDoc RTK rover
17426
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17426,theme-eden,eden-core-1.0.4,woocommerce-no-js,eden-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Precizni RTK rover
za pametne telefone i tablete
Precizni 3D modeli s apsolutnom
točnosti i boljom od 5 cm
Jednostavan i precizan alat za izradu
ortofota, oblaka točaka i 3D modela

ViDoc RTK rover je uređaj koji se može montirati na odabrane Apple i Android uređaje.

Rover, sinkroniziran s Pix4Dcatchom, geotagira slike s RTK točnošću u stvarnom vremenu, dok je povezan s bilo kojom NTRIP uslugom, što omogućuje apsolutnu točnost u 3D fotogrametrijskom skeniranju.

Opsežna istraživanja otkrila su da je moguće postići 3D modele s apsolutnom geolokacijskom točnošću manjom od 5 cm.

Ručni RTK rover zamjena je za skuplju opremu za mjerenje terena i objekata koja ne dovodi u pitanje točnost za postizanje 3D rezultata.

Kompletan, precizan tijek rada u vašim rukama

ViDoc, pametni telefon, PIX4Dcatch i PIX4Dcloud. Rješenje od kraja do kraja koje omogućuje mjerenja na razini centimetra s apsolutnom točnosti.

RTK pozicioni rover za 3D skeniranje

viDoc RTK rover uparuje se s PIX4Dcatchom za geografsko označavanje slika 3D skeniranja u stvarnom vremenu pomoću NTRIP usluga

Poboljšano prikupljanje mobilnih podataka

viDoc se povezuje na više od 600 kanala (uključujući sve glavne GNSS signale kao što su GPS, GLONASS, Galileo itd.) što rezultira konvergencijom za manje od 5 sekundi.

Zamjena složenih radnih procesa

Oprema za mjerenje tla poput laserskih skenera može biti skupa, glomazna i vrlo tehnička. Dronovi se mogu ograničiti propisima. Savladajte prepreke s ručnim roverom.

Kompletan, precizan tijek rada u vašim rukama

ViDoc, pametni telefon, PIX4Dcatch i PIX4Dcloud. Rješenje od kraja do kraja koje omogućuje mjerenja na razini centimetra s apsolutnom točnosti.

Intuitivni osjećaj i struktura

Svatko može lako snimati točke ili dovršiti precizno 3D skeniranje. Ručni rover kombinira se s mobilnim softverom za stvaranje digitalnih blizanaca što je brže moguće.

 • Što je potrebno za rad?

  Osnovni zahtjevi: Aplikacija Pix4Dcatch, viDoc RTK rover, pretplata na uslugu NTRIP, pristup internetu, PIX4Dmatic, Pix4Dmapper ili Pix4Dcloud licenca ili probna verzija za obradu.

 • Bez mrtvih kuteva

  Da izbjegneš mrtve kuteve sminaj s ukoso postavljenom kamerom rovera do 20°. Tako ćeš dobiti kompletni zatvoreni 3D model terena ili građevine.

 • Kompatibilnost s mobilnim uređajima

  viDoc kompatibilan je s većinom iPhone i iPad uređaja kao i s Android telefonima i tabletima. Provjeri kompatibilnost prije kupnje.

 • Orijentacija snimaka

  Orijentacija geotagiranih slika indirektno se izračunava iz internog IMU-a (Inercijalne mjerne jedinice) mobilnog uređaja, a ne iz rovera viDoc RTK.

 • Ofset (pomak) antene i kamere

  Pomak se uzima u obzir za odabrane Apple uređaje. Potrebno je izmjeriti i unijeti offset prilikom uparivanja s Android uređajem.

 • Koordinatni sustav

  Da, možete odabrati koordinatni sustav prilikom učitavanja u PIX4Dcloud/PIX4Dcloud Advanced, u PIX4Dmatic ili Pix4Dmapper, kako biste dobili 3D model ili 2D kartu u koordinatnom referentnom sustavu po vašem izboru.

Download

Preuzmi brošuru viDoc u PDF formatu

viDoc najčešće postavljana pitanja FAQ

Kako koristiti Pix4D Catch s viDoc RTK roverom

Dijagram rada s viDoc RTK roverom i točnost

Provjeri kompatibilnost uređaja

Pregledaj DEMO 3D projekt

Pogledaj cijene viDoc

 • stonexstonex
 • geosustavigeosustavi
 • pix4dpix4d
 • wingtrawingtra
 • idsids
 • haglofhaglof
 • handheldhandheld
 • echologgerechologger